Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@06:39:40 GMT

پذیره نویسی صندوق همای آگاه تا ۲۲ تیرماه ادامه دارد

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۹۸۴۲۷

پذیره نویسی صندوق همای آگاه تا ۲۲ تیرماه ادامه دارد

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، صندوق سرمایه‌گذاری درآمد ثابت همای آگاه، از نوع صندوق‌های ETF یا همان قابل معامله در بورس است که پرداخت سود ماهانه دارد. صندوق همای آگاه، در تیر ماه ۱۴۰۰ توسط شرکت سبدگردان آگاه موفق به اخذ مجوز پذیره‌نویسی شد تا تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار و بر اساس مقررات، اساسنامه و امیدنامه فعالیت خود را آغاز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پذیره‌نویسی این صندوق از ۱۹ تیرماه آغاز شده و تا ۲۲ تیر ادامه خواهد داشت.

ارزش مبنای هر واحد سرمایه‌گذاری همای آگاه ۱۰.۰۰۰ ریال و حداقل میزان سرمایه‌گذاری در آن بر طبق الزام سازمان بورس و اوراق بهادار مبلغ ۵۰۰ هزار تومان است.

برای شرکت در پذیره‌نویسی این صندوق، شما می‌توانید با جست‌وجوی نماد «همای» در پنل معاملاتی کارگزاری خود به راحتی واحدهای صندوق را در ساعات معامله بازار، خرید نمایید.

بخش اعظم دارایی‌های این صندوق در اوراق مشارکت، سپرده‌های بانکی، گواهی سپرده بانکی و سایر اوراق بهادار با درآمد ثابت و بخش کمی از دارایی صندوق در سهام شرکتهای پذیرفته شده در بورس سرمایه‌گذاری می‌شود که همین امر موجب کم ریسک بودن این صندوق شده است.

معمولاً افراد در صندوق‌های با درآمد ثابت با هدف کاهش ریسک و کسب سود بیشتر از سپرده بانکی سرمایه‌گذاری می‌کنند. این صندوق‌ها با تجمیع وجوه اشخاص و سرمایه‌گذاری دارایی آن‌ها در اوراق با درآمد ثابت، اطمینان خاطر بیشتری را برای سرمایه‌گذار ایجاد می‌کنند تا با خیال راحت‌تری از سود بازار سرمایه بهره‌مند شود.

بعضی از صندوق‌های درآمد ثابت، پرداخت سود دوره‌ای نیز دارند. صندوق همای آگاه نیز که از همین دست صندوق‌ها بوده و تقسیم سود ماهانه دارد. در نتیجه می‌توان گفت با سرمایه‌گذاری در صندوق همای آگاه شما یک سرمایه‌گذاری کم‌ریسک را همراه با دریافت سود ماهانه انتخاب می‌کنید.

مزیت دیگر صندوق‌های درآمد ثابت این است که این صندوق‌ها همانند سپرده‌های بانکی از ریسک سرمایه‌گذاری پایینی برخوردارند اما به دلیل آنکه بخشی کمی از دارایی صندوق در سهام شرکتهای پذیرفته شده در بورس سرمایه‌گذاری می‌شود سود بیشتری نسبت به بانک کسب خواهند نمود.

از جمله مزیت‌های دیگر صندوق‌هایی مانند همای آگاه که درآمد ثابت و قابل معامله در بازار هستند در مقایسه با باننک، عدم جریمه برداشت زود هنگام است و شما به راحتی می‌توانید در هر زمان از طریق سامانه معاملاتی خود اقدام به فروش واحدهای خود نمایید و سرمایه خود را برداشت کنید.

در بالا ترکیب دارایی یک صندوق سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت را عنوان کردیم. گفتیم که این صندوق‌ها طبق الزام سازمان بورس و بر اساس امید نامه خود موظف هستند بخش اعظم دارایی‌های خود را به خرید اوراق بهادار با درآمد ثابت اختصاص دهند. به همین منظور ترکیب دارایی همای آگاه نیز حداقل ۹۰% از کل دارایی‌ها، اوراق با درآمد ثابت و حداکثر ۵% آن، سهام و حق تقدم سهام شرکت‌های پذیرفته شده در بورس است.

در آخر موارد زیر را می‌توان به عنوان مزایای صندوق همای آگاه جمع‌بندی نمود:

۱. پرداخت سود نقدی ماهانه: سود نقدی ماهانه یکی از مهمترین مزیت‌های صندوق همای آگاه است. این سود به صورت ماهانه و در آخرین روز هر ماه به سهامداران پرداخت می‌شود.

۲. امنیت سرمایه: به این علت که همای آگاه صندوق درآمد ثابت و بسیار کم ریسک است جایگزین مناسبی برای سپرده بانکی به حساب می‌آید.

۳. سهولت خرید: به این علت که همای آگاه صندوق قابل معامله در بورس است نحوه خرید و فروش آن بسیار ساده است. از طریق سامانه معاملاتی کارگزاری‌ها و بدون ماندن در صف خرید و فروش و تنها با سرچ نماد «همای» می‌توانید نسبت به خرید و فروش آن اقدام کنید.

۴. قابلیت نقدشوندگی بالا: به علت وجود رکن بازارگردان در صندوق همای آگاه، این صندوق از قابلیت نقدشوندگی بالایی برخوردار است.

گفتنی است که برای شرکت در پذیره‌نویسی صندوق همای آگاه داشتن کد بورسی الزامی است. در صورت داشتن کد بورسی، کافی است در تاریخ پذیره‌نویسی، با ورود به سامانه معاملاتی کارگزاری خود و با جست‌وجوی نماد «همای» برای پذیره‌نویسی در صندوق ETF همای آگاه اقدام کنید. در صورت نداشتن کد بورسی نیز می‌توانید با مراجعه به سایت آگاه اکسپرس به سادگی کد خود را دریافت کنید و پس از آن پذیره‌نویسی را انجام دهد.

همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5256088

منبع: مهر

کلیدواژه: صندوق سرمایه گذاری سرمایه گذاری بورس کسب و کار خرید آنلاین آجیل و خشکبار پلاستیک لوازم التحریر درب اتوماتیک تبلیغات فضای کسب و کار لوازم خانگی تولید داخلی کاغذ موبایل ناشنوایی عکاسی صندوق همای آگاه درآمد ثابت سرمایه گذاری اوراق بهادار درآمد ثابت پذیره نویسی صندوق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۸۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمدصادق خیاطیان، ضمن تأکید بر اینکه صندوق نوآوری، حامی جدی هر اقدامی است که منجر به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در کشور شود، گفت: شاید یک دهه قبل بیشتر به دنبال رشد و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور بودیم؛ اما امروز درباره زیست‌بوم بالغی صحبت می‌کنیم که حدود ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف در آن مشغول فعالیت هستند که میزان فروش این شرکت‌ها در سال گذشته به ۵۳۰ همت (۵۳۰ هزار میلیارد تومان) رسیده است و بیش از  ۳۰۰ هزار نفر نیز در شرکت‌های دانش‌بنیان اشتغال دارند. رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود:درحال حاضر سهم اقتصاد دانش‌بنیان از GDP حدود ۲.۷ درصد است و طبق برنامه‌ریزی باید این سهم تا پایان برنامه هفتم به ۷ درصد برسد. برای دستیابی این هدف باید گام‌های مهمی برداشته شود. به اعتقاد ما، مهم‌ترین رویکرد در این مسیر، توجه به نقش شرکت‌های بزرگ مانند شرکت‌های پتروشیمی، شرکت‌های فولادی مانند فولاد مبارکه یا شرکت‌های صنعتی و معدنی مانند چادرملو در اقتصاد دانش‌بنیان است.  خیاطیان درخصوص ترغیب شرکت های بزرگ برای ورود به حوزه دانش بنیان تأکید کرد: یک راهکار این است که شرکت‌های بزرگ به جای استفاده از محصولات خارجی، نیاز‌های فناورانه خود را از طریق دانش‌بنیان‌ها تامین کنند. شرکت‌های دانش‌بنیان، محصولاتی با استاندارد بالا و در تراز بین‌المللی تولید می‌کنند و راهکار دیگر، قرار گرفتن شرکت‌های دانش‌بنیان در زنجیره ارزش شرکت‌های بزرگ است. وی ، رویکرد سوم را بحث سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد و افزود : صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVCs) و سایر نهاد‌های تخصصی، یکی از راهکار‌های سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در این حوزه است. قانون‌گذار نیز با تصویب قانون جهش تولید دانش‌بنیان و اعطای اعتبار مالیاتی، از سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کرده است.  رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: حوزه معدن یکی از بخش‌های است که نفوذ فناوری و نوآوری در آن چندان اتفاق نیفتاده است. برگزاری برنامه‌ها و رویداد‌هایی مانند رویداد چادرو (Chadro 2023) ( رویداد جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری چادرملو) حاکی از حرکت این صنایع به سمت استفاده بیشتر از فناوری و نوآوری است. خیاطیان گفت : ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان در زنجیره صنایع معدنی و ماشین‌آلات و ... مشغول فعالیت هستند. آمادگی داریم در صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری متقابل، نیاز‌های فناورانه را احصا و به شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه ارائه کنیم.  

دیگر خبرها

  • چرا روند کاهش وزن به نقطه «ثابت» می‌رسد؟
  • رقم زدن حرکات توسعه‌ای با جذب سرمایه گذار
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • غفلت در بهره‌برداری از میادین مشترک نفت و گاز، چه بر سر آینده اقتصاد می آورد؟
  • رشد ۵۸۳ درصدی درآمد حوزه سرمایه‌گذاری شهرداری قم
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • نسخه‌نویسی مرد مهاجر افغان با مهر پزشک زن | تیراندازی و زخمی شدن یک نفر دکتر قلابی را رسوا کرد
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • سرمایه‌گذاری در بنای تاریخی خانه آصف اردبیل به مزایده گذاشته شد