Web Analytics Made Easy - Statcounter

لنگرهمای آگاه یک صندوق درآمد ثابت و قابل معامله در بورس است که به سرمایه‌گذاران خود، سود نقدی ماهانه پرداخت می‌کند.

به گزارش برنا؛ صندوق سرمایه‌گذاری درآمد ثابت همای آگاه، از نوع صندوق‌های ETF یا همان قابل معامله در بورس است که پرداخت سود ماهانه دارد. صندوق همای آگاه، در تیر ماه 1400 توسط شرکت سبدگردان آگاه موفق به اخذ مجوز پذیره‌نویسی شد تا تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار و بر اساس مقررات، اساسنامه و امیدنامه فعالیت خود را آغاز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پذیره‌نویسی این صندوق از  19 تیرماه آغاز شده و تا 22 تیر ادامه خواهد داشت. 

ارزش مبنای هر واحد سرمایه‌گذاری همای آگاه 10.000 ریال و حداقل میزان سرمایه‌گذاری در آن بر طبق الزام سازمان بورس و اوراق بهادار مبلغ 500 هزار تومان است.

برای شرکت در پذیره‌نویسی این صندوق، شما می‌توانید با جست‌وجوی نماد «همای» در پنل معاملاتی کارگزاری خود به راحتی واحدهای صندوق را در ساعات معامله بازار، خرید نمایید.

بخش اعظم دارایی های این صندوق در اوراق مشارکت، سپرده‌های بانکی، گواهی سپرده بانکی و سایر اوراق بهادار با درآمد ثابت و بخش کمی از دارایی صندوق در سهام شرکتهای پذیرفته شده در بورس سرمایه‌گذاری می‌شود که همین امر موجب کم ریسک بودن این صندوق شده است.

معمولا افراد در صندوق‌های با درآمد ثابت با هدف کاهش ریسک و کسب سود بیشتر از سپرده بانکی سرمایه‌گذاری می‌کنند. این صندوق‌ها با تجمیع وجوه اشخاص و سرمایه‌گذاری دارایی‌ آن‌ها در اوراق با درآمد ثابت، اطمینان خاطر بیشتری را برای سرمایه‌گذار ایجاد می‌کنند تا با خیال راحت‌تری از سود بازار سرمایه بهره‌مند شود.

بعضی از صندوق‌های درآمد ثابت، پرداخت سود دوره‌ای نیز دارند. صندوق همای آگاه نیز که از همین دست صندوق‌ها بوده و تقسیم سود ماهانه دارد. در نتیجه می‌توان گفت با سرمایه‌گذاری در صندوق همای آگاه شما یک سرمایه‌گذاری کم‌ریسک را همراه با دریافت سود ماهانه انتخاب می‌کنید.

مزیت‌ دیگر صندوق‌های درآمد ثابت این است که این صندوق‌ها همانند سپرده‌های بانکی از ریسک سرمایه‌گذاری پایینی برخوردارند اما به دلیل آنکه بخشی کمی از دارایی صندوق در سهام شرکتهای پذیرفته شده در بورس سرمایه‌گذاری می‌شو؛د سود بیشتری نسبت به بانک کسب خواهند نمود.

از جمله مزیت‌های دیگر صندوق‌هایی مانند همای آگاه که درآمد ثابت و قابل معامله در بازار هستند در مقایسه با باننک، عدم جریمه برداشت زود هنگام است و شما به راحتی میتوانید در هر زمان از طریق سامانه معاملاتی خود اقدام به فروش واحدهای خود نمایید و سرمایه خود را برداشت کنید.  

در بالا ترکیب دارایی یک صندوق سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت را عنوان کردیم. گفتیم که این صندوق‌ها طبق الزام سازمان بورس و بر اساس امید نامه خود موظف هستند بخش اعظم دارایی‌های خود را به خرید اوراق بهادار با درآمد ثابت اختصاص دهند. به همین منظور ترکیب دارایی همای آگاه نیز حداقل 90% از کل دارایی‌ها، اوراق با درآمد ثابت و حداکثر 5% آن، سهام و حق تقدم سهام شرکت‌های پذیرفته شده در بورس است.

در آخر موارد زیر را می‌توان به عنوان مزایای صندوق همای آگاه جمع‌بندی نمود:

پرداخت سود نقدی ماهانه: سود نقدی ماهانه یکی از مهمترین مزیت‌های صندوق همای آگاه است. این سود به صورت ماهانه و در آخرین روز هر ماه به سهامداران پرداخت می‌شود. امنیت سرمایه: به این علت که همای آگاه صندوق درآمد ثابت و بسیار کم ریسک است جایگزین مناسبی برای سپرده بانکی به حساب می‌آید. سهولت خرید: به این علت که همای آگاه صندوق قابل معامله در بورس است نحوه خرید و فروش آن بسیار ساده است. از طریق سامانه معاملاتی کارگزاری‌ها و بدون ماندن در صف خرید و فروش و تنها با سرچ نماد «همای» می‌توانید نسبت به خرید و فروش آن اقدام کنید. قابلیت نقدشوندگی بالا: به علت وجود رکن بازارگردان در صندوق همای آگاه، این صندوق از قابلیت نقدشوندگی بالایی برخوردار است.

گفتنی است که برای شرکت در پذیره‌نویسی صندوق همای آگاه داشتن کد بورسی الزامی است. در صورت داشتن کد بورسی، کافی است در تاریخ پذیره‌نویسی، با ورود به سامانه معاملاتی کارگزاری خود و با جست‌وجوی نماد «همای» برای پذیره‌نویسی در صندوق ETF همای آگاه اقدام کنید. در صورت نداشتن کد بورسی نیز می‌توانید با مراجعه به سایت آگاه اکسپرس به سادگی کد خود را دریافت کنید و پس از آن پذیره‌نویسی را انجام دهد.

همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: صندوق سرمایه گذاری پذیره نویسی همای آگاه صندوق همای آگاه قابل معامله درآمد ثابت اوراق بهادار سرمایه گذاری درآمد ثابت پذیره نویسی صندوق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۶۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها

امتداد - رئیس بیمه مرکزی با اعلام تبعات عدم اصلاح سقف معافیت مالیاتی برای اشخاص حقیقی و حقوقی بر صنعت بیمه پیشنهاد داد این بند بر درآمد سرمایه‌گذاری ذخایر فنی و ریاضی موسسات بیمه لحاظ نشود.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، علی استاد هاشمی رئیس بیمه مرکزی با ارسال نامه‌ای به محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در خصوص تبعات عدم اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ بر صنعت بیمه، اعلام کرد: پیرو نامه ۴ اردیبهشت ملزم به طرح یک فوریتی اصلاح برخی احکام مالیاتی جهت تسهیل فعالیت‌های اقتصادی در سال جهش تولید با مشارکت مردم موضوع حکم بند س تبصره ۶ قانون بودجه، دلایل توجیهی و پیشنهادات بیمه مرکزی به شرح زیر جهت استحضار ایفاد می‌شود.

۱. به موجب بند س تبصره ۶ قانون بودجه سال جاری، سقف ریالی برای انواع معافیت‌های مالیاتی، نرخ‌های مالیاتی صفر و مشوق‌های مالیاتی تعیین شده است. در رابطه با این حکم هر چند صنعت بیمه بطور مستقیم مشوق مالیاتی مصداق این بند را ندارد با این حال با توجه به اینکه بخش مهمی از فعالیت‌ های اصلی صنعت بیمه معطوف به سرمایه‌گذاری ذخایر فنی و ریاضی شامل سپرده گذاری نزد بانک‌ها، خرید انواع سهام و اوراق بهادار در بازار سرمایه( اوراق مالی اسلامی اوراق گواهی سپرده اوراق نوآوری و …) و سایر ابزارهای مالی است، چنانچه سقف ریالی فوق برای این گونه درآمدها اعمال شود محدودیت و مشکلاتی برای بیمه‌گذاران و بیمه‌گران ایجاد می‌کند.

۲. به موجب قراردادهای بیمه بخش قابل توجهی از مزایا و خدمات بیمه ناشی از بازدهی و درآمد سرمایه‌گذاری منابع بیمه گذاران در قالب ذخایر فنی است. درآمد سرمایه‌گذاری شرکت‌های بیمه عمدتاً متعلق به بیمه گذاران مربوط بوده و نباید به عنوان درآمد شرکت‌های بیمه تلقی شود. شرکت‌های بیمه نقش جمع آوری منابع مالی خرد اشخاص حقیقی و حقوقی را بر عهده دارند و این منابع مالی را از طریق خرید اوراق بهادار( اوراق مالی اسلامی اوراق بدهی و …) و سایر ابزارهای مالی به بازار سرمایه تزریق می‌کنند. بنابراین اعمال مالیات و تعیین سقف برای درآمد حاصل از این سرمایه‌گذاری‌ها برای صنعت بیمه موجه نیست. چرا که این منابع درآمد مستقیم شرکت بیمه نیستند.

۳. از سوی دیگر احتساب درآمد حاصل از سرمایه‌گذاری و اعمال سقف مالیاتی بر این درآمدها موجب اعمال مضاعف مالیات است. به نحوی که شرکت بیمه یک بار بابت درآمد سرمایه‌گذاری مالیات می‌دهد و یک بار هم بابت سود عملکرد شرکت مالیات پرداخت می‌کند که این مالیات مضاعف عملاً موجب زیانده شدن بیشتر شرکت‌های بیمه خواهد شد.

۴. عدم معافیت درآمد سرمایه‌گذاری موسسات بیمه عملاً قیمت تمام شده خدمات آنها را بالا برده و امکان اخذ نرخ بازدهی مناسب برای این شرکت‌ها را دشوار می‌سازد که این امر باعث تضعیف شرکت‌های بیمه در بازار سرمایه در شرایط اقتصاد کنونی خواهد شد.

۵. یکی از تکالیف بیمه مرکزی و شرکت‌های بیمه، افزایش ضریب نفوذ بیمه است که با لحاظ کردن حکم فوق در قانون بودجه دستیابی به هدف تعیین شده غیر ممکن می‌شود.

با عنایت به موارد فوق و به منظور رفع ابهام و جلوگیری از مشکلات مطروحه برای صنعت بیمه و در راستای سیاست‌های نظام در خصوص تشویق و توسعه امر بیمه و تحقق شعار سال، خواهشمند است حکم فوق به نحوی اصلاح شود که درآمدهای حاصل از سرمایه‌گذاری ذخایر موسسات بیمه و بیمه مرکزی مشمول محدودیت‌های این بند نشود.

پیشنهاد می‌شود متن زیر به انتهای بند س تبصره ۶ اضافه شود: “معافیت‌های مقرر برای درآمد حاصل از سرمایه‌گذاری ذخایر فنی و ریاضی موسسات بیمه و بیمه مرکزی مصداق معافیت‌های موضوع این بند نیستند و در محاسبه سقف ریالی مقرر در این بند لحاظ نمی‌شود.”

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • رقم زدن حرکات توسعه‌ای با جذب سرمایه گذار
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • غفلت در بهره‌برداری از میادین مشترک نفت و گاز، چه بر سر آینده اقتصاد می آورد؟
  • رشد ۵۸۳ درصدی درآمد حوزه سرمایه‌گذاری شهرداری قم
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: مجلس باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهد
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • سرمایه‌گذاری در بنای تاریخی خانه آصف اردبیل به مزایده گذاشته شد