Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-03@06:09:59 GMT

اطلاعیه مهم صندوق هستی بخش آگاه

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۶۶۴۵۵

اطلاعیه مهم صندوق هستی بخش آگاه

خبرگزاری آریا - صندوق هستی بخش آگاه از آغاز فعالیت خود، به بازدهی بیش از 2200 درصد دست یافته است که ضمن کاهش ریسک ، حفظ ارزش دارایی ها در برابر تورم را نیز داشته است .
اختصاصی آگاه پرس – پیروی انتشار خبر«پرسودترین صندوق‌های ETF بورس کدامند؟» در برخی از رسانه ها در خصوص میزان بازدهی صندوق قابل معامله هستی بخش آگاه، شرکت سبد گردان آگاه به اطلاع می‌رساند به دلیل اختلالات نرم افزارشرکت پشتیبان، بازدهی صندوق هستی بخش آگاه به اشتباه نمایش داده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این صندوق در تاریخ 18 شهریور ماه سال 1399 ضمن تعدیل قیمت هر واحد سرمایه گذاری به یک چهارم، تعداد واحدهای هر سرمایه گذار را چهار برابر نمود. این تجزیه واحدها برای اولین بار در صندوق های قابل معامله در بورس با هدف «افزایش نقدشوندگی»، «امکان خرید با مبالغ کمتر» و «سهولت در معاملات» انجام شد.
همکاران ما در تلاش برای رفع مشکل سایت هستند.
شایان ذکر است صندوق هستی بخش آگاه در تاریخ 01/09/1394 با دریافت مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار فعالیت خود را به منظور مدیریت دارایی‌های خرد و کلان سرمایه‌گذاران به عنوان صندوق قابل معامله در بورس آغاز نموده است.
از جمله مزایای صندوق هستی بخش آگاه میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
مدیریت حرفه‌ای: بکار گیری از متخصصان و مدیران با تجربه موجب کسب بیشترین بازدهی برای سرمایه گذاران خواهد شدو موجب کاهش ریسک در بازار سرمایه می شود.
نقدشوندگی بالا: وجود رکن بازارگردان در صندوق قابل معامله هستی بخش آگاه، نگرانی سرمایه‌گذار را از بابت نقد شوندگی برطرف می‌کند، زیرا نقش بازارگردان جلوگیری از انتظار سرمایه‌گذاران در صف‌های خریدوفروش سنگین است.
بازدهی مناسب: صندوق هستی بخش آگاه از آغاز فعالیت خود، به بازدهی بیش از 2200 درصد دست یافته است که ضمن کاهش ریسک ، حفظ ارزش دارایی ها در برابر تورم را نیز داشته است .
همچنین شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر، اینستاگرام ما را دنبال کنید.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: قابل معامله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۶۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمدصادق خیاطیان، ضمن تأکید بر اینکه صندوق نوآوری، حامی جدی هر اقدامی است که منجر به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در کشور شود، گفت: شاید یک دهه قبل بیشتر به دنبال رشد و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور بودیم؛ اما امروز درباره زیست‌بوم بالغی صحبت می‌کنیم که حدود ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف در آن مشغول فعالیت هستند که میزان فروش این شرکت‌ها در سال گذشته به ۵۳۰ همت (۵۳۰ هزار میلیارد تومان) رسیده است و بیش از  ۳۰۰ هزار نفر نیز در شرکت‌های دانش‌بنیان اشتغال دارند. رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود:درحال حاضر سهم اقتصاد دانش‌بنیان از GDP حدود ۲.۷ درصد است و طبق برنامه‌ریزی باید این سهم تا پایان برنامه هفتم به ۷ درصد برسد. برای دستیابی این هدف باید گام‌های مهمی برداشته شود. به اعتقاد ما، مهم‌ترین رویکرد در این مسیر، توجه به نقش شرکت‌های بزرگ مانند شرکت‌های پتروشیمی، شرکت‌های فولادی مانند فولاد مبارکه یا شرکت‌های صنعتی و معدنی مانند چادرملو در اقتصاد دانش‌بنیان است.  خیاطیان درخصوص ترغیب شرکت های بزرگ برای ورود به حوزه دانش بنیان تأکید کرد: یک راهکار این است که شرکت‌های بزرگ به جای استفاده از محصولات خارجی، نیاز‌های فناورانه خود را از طریق دانش‌بنیان‌ها تامین کنند. شرکت‌های دانش‌بنیان، محصولاتی با استاندارد بالا و در تراز بین‌المللی تولید می‌کنند و راهکار دیگر، قرار گرفتن شرکت‌های دانش‌بنیان در زنجیره ارزش شرکت‌های بزرگ است. وی ، رویکرد سوم را بحث سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد و افزود : صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVCs) و سایر نهاد‌های تخصصی، یکی از راهکار‌های سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در این حوزه است. قانون‌گذار نیز با تصویب قانون جهش تولید دانش‌بنیان و اعطای اعتبار مالیاتی، از سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کرده است.  رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: حوزه معدن یکی از بخش‌های است که نفوذ فناوری و نوآوری در آن چندان اتفاق نیفتاده است. برگزاری برنامه‌ها و رویداد‌هایی مانند رویداد چادرو (Chadro 2023) ( رویداد جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری چادرملو) حاکی از حرکت این صنایع به سمت استفاده بیشتر از فناوری و نوآوری است. خیاطیان گفت : ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان در زنجیره صنایع معدنی و ماشین‌آلات و ... مشغول فعالیت هستند. آمادگی داریم در صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری متقابل، نیاز‌های فناورانه را احصا و به شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه ارائه کنیم.  

دیگر خبرها

  • پراپ تریدینگ: سفری هیجان‌انگیز در دنیای معاملات با سرمایه شرکتی
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • غفلت در بهره‌برداری از میادین مشترک نفت و گاز، چه بر سر آینده اقتصاد می آورد؟
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • معامله بلوک «شازند» قانونی است
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • سبدگردانی با سرمایه کم امکان‌پذیر است؟
  • سرمایه‌گذاری در بنای تاریخی خانه آصف اردبیل به مزایده گذاشته شد