Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@05:14:19 GMT

جلوگیری از تخلفات با آگاه سازی

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۲۷۳۱۶

جلوگیری از تخلفات با آگاه سازی

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمد مهدی قاسمی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس امروز چهارشنبه هشتم آبان ماه در نشست سالانه ذی حسابان و مدیران امور مالی وزارت جهاد کشاورزی در شیراز، با ضروری دانستن توانمندسازی خانواده بزرگ وزارت جهاد کشاورزی به عنوان تامین کنندگان امنیت غذایی کشور، اظهار کرد: برگزاری چنین نشست‌هایی باعث تبادل نظرات، و راه اندازی طوفان فکری به منظور رفع مشکلات و افزایش مهارت کارکنان می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او، حوزه مالی را گلوگاه سازمان‌ها و دستگاه‌ها برشمرد و بیان کرد: قوانین، رویه‌ها و چهار چوب مالی باید روز به روز دقیق‌تر و واضح‌تر در کل مجموعه ساری و جاری شده در غیر اینصورت این حوزه تبدیل به پاشنه آشیل خواهد شد.

فارس قطب کشاورزی کشور

قاسمی با اشاره به اینکه بخش کشاورزی استان فارس از دیرباز قطب کشاورزی کشور بوده، تصریح کرد: وابستگی بیش از ۸۰ درصدی کشاورزی این استان به آب و مشکلات خشکسالی باعث شده که استراتژی‌ها آب محور باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، رتبه اول آبیاری تحت فشار، در برداشتن یک چهارم ناوگان کشاورزی کشور و مشارکت در برداشت یک سوم از مزارع کشور را از توفیقات این استان برشمرد و افزود: استان فارس موفقیت‌های زیادی در زمینه تولید نهال، بذر، تلیسه، جوجه دارد.

قاسمی با اشاره به اینکه استان فارس فناوری نوین را در خدمت بخش کشاورزی قرار داده، اظهار کرد: این استان در تعیین سطح زیرکشت گندم، کلزا، برنج با تصاویر ماهواره‌ای و استفاده از اطلاعات هواشناسی به عنوان یکی از ارکان اساسی تولید پیشرو بوده است.

او، چالش‌های بخش کشاورزی را دو مقوله علمی، فنی و مهندسی نبودن کشاورزی و کمبود سرمایه در این بخش برشمرد و افزود: جایگزینی کشاورزی نوین با سنتی را با استفاده از نظام نوین ترویج و تزریق علم، دانش و تکنولوژی دنبال می‌کنیم.

قاسمی گفت: تجهیز و تامین منابع مالی در بخش کشاورزی یکی از اهداف اساسی است که به همین منظور از پارسال، ۱۳ صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستانی تشکیل شده و ۴ صندوق دیگر نیز تا پایان سال تشکیل خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با بیان اینکه صندوق خرد زنان روستایی محلی برای تامین اعتبار این قشر از جامعه و استفاده از توانمندی آنان در کنار مردان است، گفت: در استان ۴۷۰ صندوق خرد زنان روستایی معادل یک چهارم صندوق‌های کشور فعالیت می‌کند.

نشست دو روزه سالانه ذی حسابان و مدیران امور مالی وزارت جهاد کشاورزی با حضور مدیر کل و معاونین امور مالی وزارت جهاد کشاورزی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس و ذی حسابان و مدیران مالی سازمان‌های جهاد کشاورزی کشور روز چهارشنبه هشتم آبان ماه به میزبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس آغاز و تا پنج شنبه نهم آبان ماه ادامه دارد.

انتهای پیام/چ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی تغذیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۲۷۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار شالیزار مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: ۱۹۰ هزار و ۸۶۰ هکتار اراضی شالیزاری مازندران تاکنون شخم و شیار و ۱۸۳ هزار و ۵۱۵ هزار هکتار خزانه گیری شده است.   بابک مومنی با بیان اینکه کشت برنج در ۶۷ هزار و ۲۷۱ هکتار مزارع شالیزاری استان تاکنون انجام شده است، افزود: ۴۷ هزار و ۷۵۶ هکتار از این شالیزار‌های بصورت مکانیزه و مابقی به روش سنتی کشت شده است.

او ادامه داد: ۶۰ هزار و ۷۵۵ هکتار از شالیزار‌های استان زیر کشت ارقام محلی رفته و ۶ هزار و ۵۱۶ هکتار نیز به کشت ارقام پرمحصول اختصاص یافته است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: ۲۹۰ تن بذر برنج و ۲۴ هزار و ۸۷۶ تن کود کشاورزیتاکنون بین شالیکاران استان توزیع و ۱۵۸ مورد آزمون خاک انجام شده است.

بابک مومنی با بیان اینکه ۱۷۸ بانک نشاء برنج در استان در حال فعالیت است، افزود: میزان ذخیره آب سد‌های استان ۲۵۶ میلیون مترمکعب و آببندان‌ها ۳۴۰ میلیون مترمکعب است.

دیگر خبرها

  • جلوگیری از شهرک‌سازی در دل جنگل‌های توسکستان
  • تخریب ۱۲ مورد ساخت وساز غیر مجاز در بوژان نیشابور
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور
  • آگاه‌سازی عمومی برای کاهش ورود پرونده‌ به دادگستری
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • انتصاب رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار شالیزار مازندران
  • انتصاب جدید مرکز جهاد کشاورزی بالانج
  • پلمب ۱۰ داروخانه گیاه پزشکی متخلف در داراب